Sales Manager (tijdelijk on-hold)

  "Je werkt samen met nieuwe en bestaande vliegtuigonderhoudsbedrijven en luchtvaartmaatschappijen, je brengt duidelijke offerten uit en je verkoopt SPECTO als een oplossing voor de uitdagingen van deze klanten"
  Lelystad 40 uur per week HBO

  Bedrijfsprofiel

  SPECTO Aerospace is een EASA/FAA/TCCA Part-145 gecertificeerd luchtvaart-technisch bedrijf, gevestigd op Lelystad-Airport en repareert hoogwaardige composiet onderdelen voor de internationale luchtvaart- en defensie-industrie. SPECTO heeft alle benodigde vakdisciplines in huis: van inspectie, reparatie en spuiten tot en met het testen van vliegtuigonderdelen. In onze spuiterij worden gerepareerde vliegtuigonderdelen tot in perfectie afgewerkt voordat ze onze shop verlaten, hiervoor is een hoog niveau van voorbewerking nodig.

  Introduction

  Functieomschrijving

  Voor onze vestiging in Lelystad wordt het jouw missie om bestaande klanten te helpen, leads op te volgen en vanuit die positie nieuwe klanten en opdrachten binnen te halen. Met jouw heldere visie, creativiteit en daadkracht vertaal je marktontwikkelingen naar een commerciële strategie met bijbehorende doelen en verkoopplannen.  Dit doe je in samenspraak en overleg met de Director Marketing & Sales. Vanuit je commerciële rol bezoek je op regelmatige basis klanten in binnen- en buitenland en ontwikkel je daarmee de relatie. Binnen het Marketing & Sales team participeer je in het dagelijkse offerteproces en zorg je voor een tijdige reactie op inkomende reparatieverzoeken (RFQs). Je staat daarbij in direct contact met onze repair shops om het werk af te stemmen.

  Functievereisten

  • HBO-werk & denkniveau;
  • Ca. 5 jaar commerciële ervaring (luchtvaart is een pré);
  • Naast de Nederlandse taal heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Analytisch denken;
  • Zelfstandig werken;
  • Kennis van Microsoft toepassingen zoals Word & Excel (Dynamics Navision is een pré);
  • Een echte team-player met een positieve instelling die staat voor resultaat.

  Nu solliciteren

  Heb je een vraag?

  Over bijvoorbeeld een vacature, of wil je een dag meelopen? Neem dan vliegensvlug contact op met Martine. Zij staat je graag te woord.

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Zij vertellen je graag over hun mooie vak en hoe het is om bij SPECTO te werken.

  SPECTO in beweging

  SPECTO in beweging

  Proef de sfeer en laat je inspireren. Neem een kijkje op jouw toekomstige werkomgeving.

  Over SPECTO

  Over SPECTO

  Bij ons werken ambachtsmensen met twee rechterhanden en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.