Technisch Werkvoorbereider

  Lelystad 36-40 uur per week MBO, HBO

  Technisch Werkvoorbereider

  "Het mooiste van mijn werk is dat je echt resultaat ziet van je werk. En dit resultaat mag er zijn: we leveren super strakke producten op!"
  Lelystad 36-40 uur per week MBO, HBO

  Jouw nieuwe uitdaging

  Bij onze vestiging in Lelystad interpreteer je o.a. schades d.m.v. inspecties, waarna er gebaseerd op officiële documentatie reparatievoorstellen geschreven worden. Je houdt je bezig met omzetten, opzetten, uitwerken en verbeteren van werkinstructies en reparatievoorstellen aan composietonderdelen en hybride constructies. Je onderhoudt het contact met o.a. OEM-partijen zoals Boeing en Airbus ten behoeve van reparatievoorstellen. Ook de FAA-DER & Part-21 aanvragen weet je voor te bereiden. Je bent mede verantwoordelijk voor de inrichting van de werkzaamheden en probeert samen het engineeringteam naar een steeds hoger niveau te brengen. 

  Je hebt bij alles een scherp oog voor kwaliteit, kwaliteitsverbetering en procesoptimalisatie. Snel schakelen tussen de verschillende bedrijfsprocessen en ad-hoc zaken oplossen zijn eerder regel dan uitzondering. 

  Een mooie, uitdagende functie waarbij je volop je ruime ervaring en kennis kunt delen met een Team dat staat voor innovatie.

  Introduction

  "Je hebt bij alles een scherp oog voor kwaliteit, kwaliteitsverbetering en procesoptimalisatie. Snel schakelen tussen de verschillende bedrijfsprocessen en ad-hoc zaken oplossen zijn eerder regel dan uitzondering."

  - SPECTO Aerospace -

  Wie wij graag willen zien

  Je weet jouw project ideeën goed te verwoorden en over te brengen naar je collega’s. Je bent communicatief sterk en weet goed overzicht te behouden.

  Daarnaast heb je:

  • MBO+ / HBO werk- en denkniveau.
  • Technische achtergrond in de richting van luchtvaarttechniek / Aviation Engineering of vergelijkbaar.
  • Ervaring met projectmatig werken en gerelateerde planning.
  • Kennis van reparatieprocessen.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

  Waar ga je werken?

  SPECTO Aerospace is een EASA/FAA/TCCA/MAA en CAA-UK Part-145, AS9110 en ISO9001 gecertificeerd luchtvaart technisch bedrijf en repareert onderdelen voor bekende vliegtuigonderhoudsbedrijven, luchtvaartmaatschappijen en vliegtuig- en helikopterfabrikanten, wereldwijd. We hebben onze eigen, moderne werkplaatsen om kwalitatief perfect en gespecialiseerd werk uit te voeren. SPECTO kan bijna alle composiet- en composiet/metalen componenten repareren die worden gebruikt op Business Jets, commerciële en militaire vliegtuigen en helikopters.

  Onze kernwaardes

  We zijn een groeiend bedrijf maar wel met een familiaire sfeer, en bieden ambitieuze en zelfstandige vakmensen volop uitdaging en ontwikkelmogelijkheden. Onze kernwaarden zijn: Mensen eerst, betrouwbaar, vakmanschap, vindingrijkheid en eigenaarschap!

  Onze arbeidsvoorwaarden

  Omdat we waarderen wat je voor ons doet, krijg je daar een passende beloning voor terug. Als medewerker val je onder de cao Metalelektro en mag je rekenen op:

  • Een bruto maandsalaris vanaf € 2.927,- tot € 4000,-.
  • 31 vrije dagen bij fulltime dienstverband. 
  • Volledige reiskostenvergoeding van woon-werkverkeer: € 0,21 per kilometer.
  • 8% vakantiegeld.
  • Werkgeversbijdrage aan je pensioen.
  • Verschillende opleidingsmogelijkheden, zowel vaktechnisch als voor je persoonlijke ontwikkeling.

  Solliciteren maar!

  Werken in de luchtvaart, met de mooiste en nieuwste technieken? Als Technisch werkvoorbereider kan dat. Solliciteer op deze vacature en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie.

  Nu solliciteren

  Heb je een vraag?

  Voor meer informatie over de procedure en de inhoud van de baan staat Elise Breur je graag te woord. 

  SPECTO stages

  SPECTO stages

  Check-in voor al onze stage vacatures.

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Zij vertellen je graag over hun mooie vak en hoe het is om bij SPECTO te werken.

  SPECTO in beweging

  SPECTO in beweging

  Proef de sfeer en laat je inspireren. Neem een kijkje op jouw toekomstige werkomgeving.

  Over SPECTO

  Over SPECTO

  Bij ons werken ambachtsmensen met twee rechterhanden en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.