Spuiter

  Lelystad 36-40 uur per week MBO

  Spuiter

  "Bij herstelwerk van vliegtuig- en helikopteronderdelen zorg jij voor de ‘finishing touch’. Van vliegtuigneus tot rotorblad. Als spuiter leer je het vak in de bijzondere wereld van de luchtvaart."
  Lelystad 36-40 uur per week MBO

  Jouw nieuwe uitdaging

  Met deze vacature krijg jij de kans om als spuiter de wereld van de luchtvaart in te stappen. Ervaring? Is handig, al krijg je dit werk – wanneer je er aanleg voor hebt – met hulp van collega’s ook snel onder de knie. Na begeleiding en training werk je zelfstandig, al stem je altijd af met de engineers en andere collega’s. In onze spuitcabines werk je aan een strak resultaat waarmee jij klanten tevredenstelt. Bijvoorbeeld internationale luchtvaartmaatschappijen en Defensie. Dat maakt je trots en geeft je voldoening.

  Jij gaat aan de slag met:

  • plamuren, schuren, spuiten en polijsten van verschillende vliegtuigonderdelen. Al je taken vind je terug op de werkorder.
  • verschillende technieken om tot een perfect resultaat te komen. Daarbij verwerk je allerlei verschillende coatings en primers.
  • noteren wat je hebt gedaan, zodat we het behandelde onderdeel goed kunnen afleveren aan onze klant.

  Introduction

  "Ons werk is uniek! We spuiten vliegtuigonderdelen van verschillende types en fabrikanten. Van klein tot groot en af en toe zelfs onderdelen van commerciële raketten."

  - SPECTO Aerospace

  Wie wij graag willen zien

  Wellicht heb je al ervaring in het vakgebied, bijvoorbeeld als autospuiter, meubelspuiter of ben je momenteel werkzaam als coater. Of heb je helemaal nog geen ervaring. Wij staan klaar om jou dit vak te leren.

  Wat je in ieder geval meebrengt is het volgende:

  • Mbo werk- en -denkniveau.
  • Beheersing van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

  Waar ga je werken?

  SPECTO Aerospace heeft vestigingen in Lelystad en Woensdrecht. In totaal werken 50 medewerkers binnen ons bedrijf. Dit zijn allemaal vakmensen die trots zijn op hun werk en hun vaardigheden en werken met hart voor de zaak. Kenmerkend voor jouw directe werkomgeving zijn de schone, opgeruimde werkplaatsen. Een nette werkplek zorgt voor overzicht en voorkomt fouten.

  Onze kernwaardes

  Wij zijn een bedrijf met een open, familiaire sfeer. Niet voor niets zijn onze kernwaardes gericht op mensen: Mensen eerst, Betrouwbaar, Vakmanschap, Vindingrijk en Eigenaarschap. Alleen zo halen we het beste uit mensen naar boven.

  Onze arbeidsvoorwaarden

  Omdat we waarderen wat je voor ons doet, krijg je daar een passende beloning voor terug. Als medewerker val je onder de cao Metalelektro en mag je rekenen op:

  • Een brutomaandsalaris vanaf € 2.517,- tot € 3.300,-.
  • 31 vrije dagen als je fulltime werkt. 
  • Volledige reiskostenvergoeding van woon-werkverkeer: € 0,21 per kilometer.
  • 8% vakantiegeld.
  • Een bijdrage aan je pensioen vanuit de werkgever.
  • Verschillende opleidingsmogelijkheden, zowel vaktechnisch als voor je persoonlijke ontwikkeling.

  Solliciteren maar!

  Werken in de luchtvaart, met de mooiste en nieuwste technieken? Als spuiter kan dat. Solliciteer op deze vacature en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie.

  Voor meer informatie over de procedure en de inhoud van de baan staat Elise Breur (HR) je graag te woord. Je bereikt haar op 085 - 488 36 79 en via HR@spectoaerospace.com.

  Nu solliciteren

  Heb je een vraag?

  Neem contact op met Elise betreffende de openstaande vacature, stage of solliciteer. Zij zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

  SPECTO stages

  SPECTO stages

  Check-in voor al onze stage vacatures.

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Zij vertellen je graag over hun mooie vak en hoe het is om bij SPECTO te werken.

  SPECTO in beweging

  SPECTO in beweging

  Proef de sfeer en laat je inspireren. Neem een kijkje op jouw toekomstige werkomgeving.

  Over SPECTO

  Over SPECTO

  Bij ons werken ambachtsmensen met twee rechterhanden en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.