Robotics in Aerospace MRO

  Lelystad 40 hbo-wo

  Robotics in Aerospace MRO

  “Het doorontwikkelen van ons Vision System voor schuurrobot CASSy met behulp van Machine Learning technieken. Je kunt zelf code schrijven en (her)structureren en je krijgt daarbij veel vrijheid bij het bedenken en maken van slimme oplossingen”
  Lelystad 40 hbo-wo

  Bedrijfsprofiel

  SPECTO Aerospace, gevestigd op Lelystad Airport en op de luchtmachtbasis in Woensdrecht, is een specialist op het gebied van repareren van composiet vliegtuig- en helikopteronderdelen. SPECTO is een EASA/FAA/TCCA/MAA Part-145, gecertificeerd luchtvaart technisch bedrijf dat onderdelen repareert voor gerenommeerde vliegtuig- en helikopteronderhoudsbedrijven, luchtvaartmaatschappijen en fabrikanten binnen en buiten Europa. In onze eigen werkplaatsen, maar ook in de hangars van onze klanten voeren we kwalitatief perfect en gespecialiseerd werk uit. Bij ons werken bevlogen mensen met oog voor detail, twee rechterhanden en hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Alles draait bij ons om vindingrijkheid, innovatie en kwaliteit. We gaan geen uitdaging uit de weg!

  Introduction

  Stageprofiel

  In ons luchtvaarttechnisch bedrijf op Lelystad Airport komen ambachten samen in een hightech omgeving: wij repareren vliegtuigonderdelen waarbij veel met de handen gewerkt wordt. Delen van die processen zijn wij aan het automatiseren, waaronder het schuren van kunststofcomposiet vliegtuigonderdelen.

  Wij hebben zelf een schuurrobot CASSy (Cobot Automated Sanding System) ontwikkeld die automatisch met behulp van machine-learning Radomes (vliegtuigneuzen) kan schuren. Wij schrijven hiervoor de softwarecode én we testen het systeem in onze eigen werkplaatsen op echte vliegtuigonderdelen zodat we direct het resultaat zien van wat we bedenken.

  Wij willen ons robotsystem verder optimaliseren en de software verder professionaliseren, zowel op het gebied van code als qua functionaliteit. Uiteraard moet het systeem een vliegtuigneus geheel autonoom, zonder schade, van coating kunnen ontdoen. Daarbij moet dit alles met een goed werkende GUI te bedienen zijn.

  Je belangrijkste verantwoordelijkheid wordt om ons vision systeem naar het volgende niveau te brengen en de GUI door te ontwikkelen.

  Stagevereisten

  Je bent een creatieve denker en je bent gepassioneerd met nieuwe technologie en tools.

  • Je zit in de eindfase van je hbo/wo opleiding;
  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal;
  • Je beschikt over een analytisch vermogen en werkt gestructureerd.

  Wat mag je van SPECTO verwachten:

  • Een leeromgeving waarin we met je samenwerken en je echt onderdeel bent van het SPECTO Team!
  • Flexibiliteit in werktijden en locaties;
  • Een marktconforme stagevergoeding.

  Nu solliciteren

  Vragen of hulp nodig?

  Neem contact op met de onderstaande contactpersoon voor vragen betreft de openstaande vacature of solliciteer meteen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Zij vertellen je graag over hun mooie vak en hoe het is om bij SPECTO te werken.

  SPECTO in beweging

  SPECTO in beweging

  Proef de sfeer en laat je inspireren. Neem een kijkje op jouw toekomstige werkomgeving.

  Over SPECTO

  Over SPECTO

  Bij ons werken ambachtsmensen met twee rechterhanden en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.