Maintenance Manager

  Woensdrecht 40 uur per week MBO+, HBO

  Maintenance Manager

  "Er voor zorgen dat iedereen binnen mijn team kan doen waar die goed in is en samen de hoogste kwaliteit behalen met een zo efficiënt mogelijk productie proces. Dit zie ik iedere dag weer als mijn persoonlijke uitdaging."
  Woensdrecht 40 uur per week MBO+, HBO

  Jouw nieuwe uitdaging

  Voor de vestiging Woensdrecht zijn wij op zoek naar een Maintenance Manager. Als Maintenance Manager zorg je er samen met je team voor dat alles zo goed mogelijk verloopt. Je hebt overzicht, stuurt bij waar nodig en zorgt ervoor dat iedereen in je team het werk kan doen waar die goed in is. Ons productie team bestaat uit verschillende afdelingen, logistiek, composiet, spuiterij en engineering, die goed op elkaar moeten aansluiten. Hiervoor is een realistische planning benodigd waarin kwaliteit voorop staat. Aan jou de taak om deze te realiseren en ervoor te zorgen dat onderdelen zo efficiënt mogelijk door het productieproces verlopen. Dit allemaal met als doel dat de klant op hoogwaardig kwalitatief niveau en op het afgesproken moment zijn onderdelen weer retour ontvangt. En mocht je signaleren dat dit ergens in het productieproces vastloopt dan onderneem je direct actie en steek je ook graag zelf je handen uit je mouwen.

  Daarnaast bestaan je werkzaamheden onder ander uit:

  • Coachen en begeleiden van je team.
  • Coördineren van planningsoverleggen met inkoop en Quality.
  • Zorgen voor een schone en geordende productieruimte.
  • Zekerstellen dat het werk conform part 145 regelgeving en norm wordt uitgevoerd.
  • Communicatie met de OEM (fabrikant van de helikopters) en klanten.
  • Het initiëren en uitvoeren van verbeter-, verander-, en optimalisatieprocessen.

  De functie van Maintenance Manager betreft een Form 4 functie en vereist acceptatie van ILT. Daarnaast vorm je een onderdeel van het MT. 

  Introduction

  "Ons productie team bestaat uit verschillende afdelingen, logistiek, composiet, spuiterij en engineering, die goed op elkaar moeten aansluiten. Hiervoor is een realistische planning benodigd waarin kwaliteit voorop staat."

  - SPECTO Aerospace

  Wie wij graag willen zien

  In deze functie draait alles om teamwerk en organiseren. Je bent dan ook goed in staat om goed overzicht te houden en duidelijke prioriteiten te stellen samen met je team. Je bent stressbestendig en straalt rust uit. Je bent communicatief sterk en weet anderen op een positieve manier goed mee te nemen in je enthousiasme en motivatie.

  Daarnaast heb je:

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Ca. 5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie binnen de luchtvaart.
  • Naast de Nederlandse taal heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

  Waar ga je werken?

  SPECTO Aerospace, gevestigd op Lelystad Airport en op de luchtmachtbasis in Woensdrecht, is een onderhoudsspecialist op het gebied van composiet vliegtuig- en helikopteronderdelen. SPECTO is een EASA/FAA/TCCA/MAA-NL en CAA-UK Part-145 gecertificeerd luchtvaart technisch bedrijf. We zijn dé specialist op het gebied van reparatie van composiet vliegtuig- en helikopteronderdelen. Onze klanten bevinden zich over de gehele wereld en zijn gerenommeerde vliegtuig- en helikopteronderhoudsbedrijven, luchtvaartmaatschappijen en fabrikanten. In onze eigen werkplaatsen, maar ook in de hangar van onze klanten voeren we kwalitatief hoogwaardig en gespecialiseerd werk uit.

  Samen met ongeveer in totaal 50 collega’s werken we dagelijks aan de toekomst van SPECTO.

  Onze kernwaardes

  Bij ons werken bevlogen mensen met oog voor detail, twee rechterhanden en hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Hierbij verliezen we geen moment onze kernwaardes, mensen eerst, betrouwbaar, vakmanschap, vindingrijkheid, eigenaarschap, uit het oog en gaan we geen uitdaging uit de weg!

  Onze arbeidsvoorwaarden

  Omdat we waarderen wat je voor ons doet, krijg je daar een passende beloning voor terug. Als medewerker val je onder de cao Metalektro en mag je rekenen op:

  • 31 vrije dagen als je fulltime werkt. 
  • Volledige reiskostenvergoeding van woon-werkverkeer: € 0,21 per kilometer.
  • 8% vakantiegeld.
  • Een bijdrage aan je pensioen vanuit de werkgever.
  • Verschillende opleidingsmogelijkheden, zowel vaktechnisch als voor je persoonlijke ontwikkeling.

  Solliciteren maar!

  Werken in de luchtvaart, met de mooiste en nieuwste technieken? Solliciteer op deze vacature en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie.

  Voor meer informatie over de procedure en de inhoud van de baan staat Martine Boering (HR) je graag te woord. Je bereikt haar op 085 - 488 36 79 en via HR@spectoaerospace.com.

  Heb je een vraag?

  Neem contact op met Martine betreffende de openstaande vacature, stage of solliciteer. Zij zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

  SPECTO stages

  SPECTO stages

  Check-in voor al onze stage vacatures.

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Zij vertellen je graag over hun mooie vak en hoe het is om bij SPECTO te werken.

  SPECTO in beweging

  SPECTO in beweging

  Proef de sfeer en laat je inspireren. Neem een kijkje op jouw toekomstige werkomgeving.

  Over SPECTO

  Over SPECTO

  Bij ons werken ambachtsmensen met twee rechterhanden en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.