KAM-Coördinator

  Lelystad en Woensdrecht 36-40 uur per week MBO, HBO

  KAM-Coördinator

  "De afwisseling in mijn functie en het in verbinding staan met alle afdelingen binnen de organisatie zorgen ervoor dat iedere dag nieuwe uitdagingen met zich meebrengt. Dit houdt mij scherp in mijn werk en geeft mij de uitdaging die ik nodig heb''
  Lelystad en Woensdrecht 36-40 uur per week MBO, HBO

  Jouw nieuwe uitdaging

  People First is onze belangrijkste kernwaarde en daardoor ook direct de grootste prioriteit van de KAM-Coördinator. Werkzaamheden die onder deze kernwaarde vallen en dus tot jouw prioriteiten behoren:

  • Kwaliteitscontrole
  • Veiligheid op de werkvloer
  • Training van medewerkers
  • ARBO regelgeving en naleving

  Dit doe je niet alleen maar samen met de Safety & Compliance Manager waarmee je het Quality Team vormt voor onze beide vestigingen.

  Het betreft een dynamische functie waarbij je een deel van de week op onze locatie in Lelystad werkt en het andere deel van de week op onze locatie in Woensdrecht. Dit zorgt ervoor dat niet alleen je werkzaamheden divers zijn maar ook je werkomgeving. Zo zitten we in Woensdrecht op de luchtmachtbasis waar we werken aan helikopteronderdelen en werken we op Lelystad-Airport met onderdelen voor vliegtuigen voor de grote luchtvaart: twee heel verschillende locaties met ook weer andere omgevings- en veiligheidsregels.

  Door je samenwerking met medewerkers en managers ben je betrokken en weet je de organisatie in de juiste richting te bewegen doormiddel van adviezen op basis van onder andere audits. Mede door de trainingen die je geeft, creëer je bewustwording als het gaat om veiligheid, milieu- en Arbowetten en andere kwaliteitsnormen. Verbeterpunten die uit de audits komen op het gebied van QHSE pak je samen met de verantwoordelijke op en monitor je voor eventuele opvolging.

  Introduction

  "Het betreft een dynamische functie waarbij je een deel van de week op onze locatie in Leystad werkt en het andere deel van de week op de locatie in Woensdrecht."

  - SPECTO Aerospace

  Wie wij graag willen zien

  In deze functie werk je in teamverband maar kun je je ook prima zelfstandig redden. Je bent in staat om regelgeving te interpreteren en te vertalen naar de organisatie. Je bent stressbestendig, werkt gestructureerd en je weet anderen goed mee te nemen in je enthousiasme en motivatie.

  Daarnaast heb je:

  • Ca. 5 jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie;
  • Ervaring met Quality Management systemen;
  • Kennis van relevante wetten en regels binnen de QHSE;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

  Waar ga je werken?

  SPECTO Aerospace, gevestigd op Lelystad Airport en op de luchtmachtbasis in Woensdrecht, is een onderhoudsspecialist op het gebied van composiet vliegtuig- en helikopteronderdelen. SPECTO is een EASA/FAA/TCCA/MAA-NL en CAA-UK Part-145 gecertificeerd luchtvaart technisch bedrijf. We zijn dé specialist op het gebied van reparatie van composiet vliegtuig- en helikopteronderdelen. Onze klanten bevinden zich over de gehele wereld en zijn gerenommeerde vliegtuig- en helikopteronderhoudsbedrijven, luchtvaartmaatschappijen en fabrikanten. In onze eigen werkplaatsen, maar ook in de hangar van onze klanten voeren we kwalitatief hoogwaardig en gespecialiseerd werk uit.

  Samen met ongeveer 50 collega’s werken we dagelijks aan de toekomst van SPECTO.

  Onze kernwaardes

  Bij ons werken bevlogen mensen met oog voor detail, twee rechterhanden en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Hierbij verliezen we geen moment onze kernwaardes - mensen eerst, betrouwbaar, vakmanschap, vindingrijkheid, eigenaarschap - uit het oog en gaan we geen uitdaging uit de weg!

  Onze arbeidsvoorwaarden

  Omdat we waarderen wat je voor ons doet, krijg je daar een passende beloning voor terug. Als medewerker val je onder de cao Metalektro en mag je rekenen op:

  • Een brutomaandsalaris vanaf € 3.500,- tot € 4.500,-;
  • 31 vrije dagen als je fulltime werkt;
  • Volledige reiskostenvergoeding van woon-werkverkeer: € 0,21 per kilometer;
  • 8% vakantiegeld;
  • Een bijdrage aan je pensioen vanuit de werkgever;
  • Verschillende opleidingsmogelijkheden, zowel vaktechnisch als voor je persoonlijke ontwikkeling. 

  Solliciteren maar!

  Werken in de luchtvaart, met de mooiste en nieuwste technieken? Als spuiter kan dat. Solliciteer op deze vacature en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie.

  Voor meer informatie over de procedure en de inhoud van de baan staat Elise Breur (HR) je graag te woord. Je bereikt haar op 085 - 488 36 79 en via HR@spectoaerospace.com.

  Nu solliciteren

  Heb je een vraag?

  Neem contact op met Elise betreffende de openstaande vacature, stage of solliciteer. Zij zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

  SPECTO stages

  SPECTO stages

  Check-in voor al onze stage vacatures.

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Zij vertellen je graag over hun mooie vak en hoe het is om bij SPECTO te werken.

  SPECTO in beweging

  SPECTO in beweging

  Proef de sfeer en laat je inspireren. Neem een kijkje op jouw toekomstige werkomgeving.

  Over SPECTO

  Over SPECTO

  Bij ons werken ambachtsmensen met twee rechterhanden en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.