Digital Twin in een Aerospace omgeving

  Lelystad 40 hbo-wo

  Digital Twin in een Aerospace omgeving

  "Het bouwen van een geavanceerd systeem waarin middels Dynamic Augmented Reality technische informatie vanuit de echte wereld wordt toegevoegd aan een virtueel 3D procesmodel. Die stap zetten we graag samen met jou!"
  Lelystad 40 hbo-wo

  Bedrijfsprofiel

  SPECTO Aerospace, gevestigd op Lelystad Airport en op de luchtmachtbasis in Woensdrecht, is een specialist op het gebied van repareren van composiet vliegtuig- en helikopteronderdelen. SPECTO is een EASA/FAA/TCCA/MAA Part-145, gecertificeerd luchtvaart technisch bedrijf dat onderdelen repareert voor gerenommeerde vliegtuig- en helikopteronderhoudsbedrijven, luchtvaartmaatschappijen en fabrikanten binnen en buiten Europa. In onze eigen werkplaatsen, maar ook in de hangars van onze klanten voeren we kwalitatief perfect en gespecialiseerd werk uit. Bij ons werken bevlogen mensen met oog voor detail, twee rechterhanden en hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Alles draait bij ons om vindingrijkheid, innovatie en kwaliteit. We gaan geen uitdaging uit de weg!

  Introduction

  Stageprofiel

  In ons luchtvaart technisch bedrijf op Lelystad Airport komt een veelheid aan data vrij tijdens het reparatieproces van lichtgewicht vliegtuigonderdelen. Niet zo gek ook want de zware internationale luchtvaarteisen vereisen een zeer goede vastlegging van welk werk wanneer en waar is uitgevoerd. We willen dan ook meer uit al onze verzamelde data gaan halen en kunnen jouw hulp daarbij goed gebruiken.

  Wij zoeken jouw hulp bij het ontwikkelen en bouwen van een volledige Digital Twin in onze Aerospace omgeving. De virtuele modellen die wij gaan maken moeten dezelfde verschillende stappen doorlopen als  het fysieke vliegtuigonderdeel doet en jouw taak is om ervoor te zorgen dat de vrijgekomen data en de opgedane kennis en inzichten eenvoudig maar degelijk aan het 3D model kan worden gekoppeld.

  Het wordt jouw opdracht om in samenwerking met de collega’s een digitaal platform te ontwikkelen waarbinnen gegevens van het fysieke proces al óp de werkvloer gekoppeld kunnen worden aan een virtueel 3D model. Het uiteindelijke gebruik ervan moet middels een App in een werkplaatsomgeving kunnen plaatsvinden – al dan niet gebruik makend van Augmented Reality Technieken - en geschikt zijn voor Data Vastlegging én uiteindelijke Data Analyse.

  Stagevereisten

  Je bent een creatieve denker en je bent gepassioneerd met nieuwe technologie en tools.

  • Je zit in de eindfase van je hbo/wo opleiding;
  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal;
  • Je beschikt over een analytisch vermogen en werkt gestructureerd.

  Wat mag je van SPECTO verwachten:

  • Een leeromgeving waarin we met je samenwerken en je echt onderdeel bent van het SPECTO Team!
  • Flexibiliteit in werktijden en locaties;
  • Een marktconforme stagevergoeding.

  Nu solliciteren

  Vragen of hulp nodig?

  Neem contact op met de onderstaande contactpersoon voor vragen betreft de openstaande vacature of solliciteer meteen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Zij vertellen je graag over hun mooie vak en hoe het is om bij SPECTO te werken.

  SPECTO in beweging

  SPECTO in beweging

  Proef de sfeer en laat je inspireren. Neem een kijkje op jouw toekomstige werkomgeving.

  Over SPECTO

  Over SPECTO

  Bij ons werken ambachtsmensen met twee rechterhanden en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.