Alles op een rijtje voor een uitdagende stage bij SPECTO

  Lelystad / Woensdrecht minimaal 4 maanden mbo, hbo of wo

  Alles op een rijtje voor een uitdagende stage bij SPECTO

  "Stage lopen bij SPECTO betekent leren in een inspirerende omgeving, waarin ambacht en moderne technieken moeiteloos in elkaar overlopen."
  Lelystad / Woensdrecht minimaal 4 maanden mbo, hbo of wo

  Bedrijfsprofiel

  Of dit nu gaat om een mbo, hbo of wo stage we zijn kritisch op ons werk en kijken altijd naar manieren om efficiënter te werken. Bij SPECTO zijn we altijd in ontwikkeling en kijken we vooruit, naar de toekomst. En dit doen we dan ook graag in samenwerking met jou, de toekomst!

  SPECTO Aerospace is een zelfstandig, onafhankelijk en gecertificeerd luchtvaart-technisch bedrijf, gevestigd op Lelystad-Airport en op de luchtmachtbasis Woensdrecht. In beide vestigingen repareren we hoogwaardige composiet onderdelen voor de internationale luchtvaart- en defensie-industrie. SPECTO heeft alle benodigde vakdisciplines in huis: van inspectie, reparatie en spuiten tot en met het testen van vliegtuigonderdelen.

  De faciliteit op Amsterdam Lelystad Airport richt zich voornamelijk op composietreparaties met betrekking tot vliegtuigen met vaste vleugels, terwijl de faciliteit op luchtmachtbasis Woensdrecht zich toelegt op het onderhouden en repareren van helikopterrotorbladen en -constructies voor civiele en militaire operators.

  Onze visie: "Klanten zien SPECTO als hun eerste keuze voor hoogwaardige composietreparaties aan structurele vliegtuigen en helikopteronderdelen. SPECTO is een onafhankelijk bedrijf dat zich onderscheidt door klanten oplossingsgericht te helpen en door professionals die hun talent inzetten".

  Introduction

  Wat kun je van ons verwachten?

  • We vinden het belangrijk om je goed kennis te laten maken met SPECTO en de Aerospace wereld. We starten dan ook altijd met een uitgebreide introductie waarbij je kennis maakt met al onze afdelingen;
  • Samen gaan we kijken naar een passende stage opdracht waar we allebei enthousiast van worden en die goed binnen de stage eisen vanuit school past;
  • Binnen SPECTO heerst een informele en transparante sfeer. Hierdoor staat iedereen dichtbij en kunnen we snel en makkelijk schakelen;
  • We zijn een innovatief bedrijf en gaan geen innovatie uit de weg. We denken en sparren dan ook graag met je mee om te kijken of we samen jouw innovatie tot werkelijkheid kunnen maken.

  Wat verwachten we van jou?

  • Je staat ingeschreven bij een opleidingsinstituut;
  • Je stage duurt minimaal 4 maanden;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor jouw stage opdracht en zet je daar voor de volle 100% voor in;
  • Je kunt zelfstandig én in teamverband werken;
  • Je bent kritisch en een beetje eigenwijs!

  Sollicitatieproces voor een stage:

  Heb je een passende stage vacature gezien of heb je zelf een toffe stage opdracht in gedachten die aansluit bij SPECTO dan ontvangen we graag jouw cv en motivatie. Zien wij hierin ook een match dan nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek en een rondleiding. Aan de hand van jouw kennismakingsgesprek kijken we of er een passende klik is en we samen aan jouw stage kunnen gaan beginnen.

  Nu solliciteren

  Vragen of hulp nodig?

  Stel ze gerust aan Elise. In de composiet- en Aerospacewereld is vragen stellen eerder regel dan uitzondering. Dus schroom niet en laat van je horen!

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Zij vertellen je graag over hun mooie vak en hoe het is om bij SPECTO te werken.

  SPECTO in beweging

  SPECTO in beweging

  Proef de sfeer en laat je inspireren. Neem een kijkje op jouw toekomstige werkomgeving.

  Over SPECTO

  Over SPECTO

  Bij ons werken ambachtsmensen met twee rechterhanden en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.