Business Development Manager

  Lelystad 40 uur per week HBO

  Business Development Manager

  "Het ontwikkelen van nieuwe relaties met Europese vliegtuigonderhoudsbedrijven en luchtvaartmaatschappijen, en vervolgens het uitbrengen van een offerte waar SPECTO een oplossing kan bieden aan deze klanten, dat geeft mij energie!"
  Lelystad 40 uur per week HBO

  Bedrijfsprofiel

  SPECTO Aerospace is een EASA/FAA/TCCA Part-145 gecertificeerd luchtvaart-technisch bedrijf, gevestigd op Lelystad-Airport en repareert hoogwaardige composiet onderdelen voor de internationale luchtvaart- en defensie-industrie. SPECTO heeft alle benodigde vakdisciplines in huis: van inspectie, reparatie en spuiten tot en met het testen van vliegtuigonderdelen.

  Introduction

  Functieomschrijving

  De Europese luchtvaart is sinds maart 2020 sterk veranderd. Wij zien deze veranderingen niet als een bedreiging maar juist als een kans voor SPECTO, uiteraard wel met een gedifferentieerde strategie. Voor onze vestiging in Lelystad wordt het jouw missie om met name nieuwe klanten te helpen, leads te genereren en zelfstandig op te volgen. Je ziet nieuwe mogelijkheden en kansen in bestaande en nieuwe afzetmarkten, tot in de hangaar bij onze klanten. Je spot marktontwikkelingen en trends  en vertaalt deze met jouw heldere visie, creativiteit en daadkracht naar een commercieel plan met bijbehorende doelen. Dit doe je in samenspraak en overleg met de Director Marketing & Sales. Vanuit je commerciële rol overleg en bezoek je op regelmatige basis klanten in binnen- en buitenland en ontwikkel je daarmee de relatie. Met jouw inzet maakt SPECTO het verschil en worden nieuwe reparatieopdrachten aan ons gegund. Binnen het Marketing & Sales team participeer je in het dagelijkse offerteproces en zorg je voor een tijdige reactie op inkomende reparatieverzoeken (RFQs). Je staat daarbij in direct contact met onze repair shops om het werk af te stemmen.

  Functievereisten

  • HBO Werk- & denkniveau;
  • Minimaal 3 - 5 jaar commerciële ervaring in de wereld van Aerospace MRO en/of Aerospace Supply Chain is een must;
  • Naast de Nederlandse taal heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift;
  • Extraverte persoonlijkheid;
  • Analytisch;
  • Planmatig;
  • Zelfstandig werken;
  • Een echte Team-player met een positieve instelling die staat voor resultaat.

  Nu solliciteren

  Heb je een vraag?

  Over bijvoorbeeld een vacature, of wil je een dag meelopen? Neem dan vliegensvlug contact op met Martine. Zij staat je graag te woord.

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Zij vertellen je graag over hun mooie vak en hoe het is om bij SPECTO te werken.

  SPECTO in beweging

  SPECTO in beweging

  Proef de sfeer en laat je inspireren. Neem een kijkje op jouw toekomstige werkomgeving.

  Over SPECTO

  Over SPECTO

  Bij ons werken ambachtsmensen met twee rechterhanden en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.