Allround Schoonmaker

  Lelystad 20 uur per week MBO

  Allround Schoonmaker

  "Het prettigste in mijn baan bij SPECTO vind ik dat ik zelf mijn schema mag indelen en bepalen. Die vrijheid zorgt ervoor dat ik naast mijn dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden en andere taken ook tijd heb voor de extra zaken die ik wil oppakken."
  Lelystad 20 uur per week MBO

  Bedrijfsprofiel

  SPECTO Aerospace is een EASA/FAA/TCCA/MAA Part-145, AS9110 en ISO9001 gecertificeerd luchtvaart technisch bedrijf en repareert onderdelen voor bekende vliegtuigonderhoudsbedrijven, luchtvaartmaatschappijen en vliegtuig- en helikopterfabrikanten, wereldwijd. We hebben onze eigen, moderne werkplaatsen om kwalitatief perfect en gespecialiseerd werk uit te voeren. SPECTO kan bijna alle composiet- en composiet/metalen componenten repareren die worden gebruikt op Business Jets, commerciële en militaire vliegtuigen en helikopters.

  Inclusief onze vestiging in Woensdrecht, werken wij momenteel met ongeveer 50 collega’s aan de toekomst van SPECTO. We zijn een groeiend bedrijf maar wel met een familiaire sfeer. Wij zijn vakmensen die trots zijn op hun werk en hart voor de zaak hebben. Met elkaar gaan we voor het beste resultaat en dat betekent niet afwachten, maar collega’s helpen en zaken oppakken als we zien dat het nodig is. En dat verwachten we ook van jou.

  Introduction

  Functieomschrijving

  Binnen de luchtvaartbranche is netjes en geordend werken geen uitzondering maar een regel. En bij SPECTO doen we hier graag nog eens een schepje bovenop. Zo hebben we lichte vloeren in onze werkplaatsen, opgeruimde werkplekken en besteden we tijd aan de schoonmaak en praktische inrichting voor onze werkruimtes.

  Dit kunnen we natuurlijk niet alleen en hiervoor hebben we dan ook jouw hulp en expertise nodig!

  Het wordt jouw taak om onze kantoren, werkplaatsen, sanitaire ruimtes en kantine helemaal spic en span te maken. Geen stofje is voor jou veilig en een vlek op de vloer pak je direct aan.

  In onze kantine zorg je ervoor dat de koffie en thee klaar staan als de pauzes starten, dat iedereen een schone lunchtafel heeft en dat de vaatwasser leeg is voor de volgende ronde. We begrijpen het heel goed dat als je iets scheef ziet staan of als iets er niet opgeruimd uitziet je dit direct wilt oppakken. Maar de poolballen op onze pooltafel mag je laten liggen. We maken namelijk graag het potje af in de volgende pauze.

  Als allround schoonmaker bij SPECTO Aerospace op Lelystad Airport bieden we je een afwisselende baan in een gemotiveerd Team voor 20 uur per week, verdeeld over 5 dagen van 9:00 tot 13:00.

  Functievereisten

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Ervaring met schoonmaakwerkzaamheden;
  • Rijbewijs B;
  • Je hebt oog voor detail en voelt je verantwoordelijk voor je werk.

  Nu solliciteren

  Heb je een vraag?

  Neem contact op met Martine betreffende de openstaande vacature, stage of solliciteer. Zij zal zo spoedig mogelijk contact opnemen.

  SPECTO stages

  SPECTO stages

  Check-in voor al onze stage vacatures.

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Zij vertellen je graag over hun mooie vak en hoe het is om bij SPECTO te werken.

  SPECTO in beweging

  SPECTO in beweging

  Proef de sfeer en laat je inspireren. Neem een kijkje op jouw toekomstige werkomgeving.

  Over SPECTO

  Over SPECTO

  Bij ons werken ambachtsmensen met twee rechterhanden en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.