3D Digitalisering voor reparatie van vliegtuigonderdelen

  Lelystad 40 hbo

  3D Digitalisering voor reparatie van vliegtuigonderdelen

  Jouw Missie: "onze complexe 3D- en full color scanmodellen visualiseren voor klanten en engineers, van directiekamer tot in de werkplaatsen, overal ter wereld."
  Lelystad 40 hbo

  Bedrijfsprofiel

  SPECTO Aerospace, gevestigd op Lelystad Airport en op de luchtmachtbasis in Woensdrecht, is een specialist op het gebied van repareren van composiet vliegtuig- en helikopteronderdelen. SPECTO is een EASA/FAA/TCCA/MAA Part-145, gecertificeerd luchtvaart technisch bedrijf dat onderdelen repareert voor gerenommeerde vliegtuig- en helikopteronderhoudsbedrijven, luchtvaartmaatschappijen en fabrikanten binnen en buiten Europa. In onze eigen werkplaatsen, maar ook in de hangars van onze klanten voeren we kwalitatief perfect en gespecialiseerd werk uit. Bij ons werken bevlogen mensen met oog voor detail, twee rechterhanden en hoog verantwoordelijkheidsgevoel. Alles draait om vindingrijkheid, innovatie en kwaliteit. We gaan geen uitdaging uit de weg!

  Bij SPECTO werken in totaal ongeveer 50 collega’s dagelijks aan onze toekomst.

  Introduction

  Stage profiel

  Vliegtuigneuzen (Radomes), stuurvlakken (Flight Controls) en motoronderdelen (Nacelle Components) van business jets en commerciële vliegtuigen die beschadigd zijn geraakt door hagel, bliksem of aanvaringen, komen dagelijks in onze werkplaats op Lelystad-Airport binnen voor herstel. SPECTO is een ambachtsbedrijf in een high-tech omgeving en je vindt bij ons een gave mix van traditionele technieken en hypermoderne scan- en roboticaoplossingen voor het repareren van de binnen gekomen onderdelen.

  In deze stageopdracht komen deze twee werelden bij elkaar. We willen met digitale technieken communiceren wat er met het echte product gaat gebeuren of gebeurd is. Zo willen wij van deze vliegtuigcomponenten een digitale driedimensionale kopie maken waar allerlei partijen gebruik van kunnen maken: van de Composiet Specialist tot de Engineer en van Sales Manager tot onze Klant.

  Tijdens je opdracht houd je je vooral bezig met het bewerken en omzetten van beschikbare scandata naar bruikbare files met CAD- en/of  beeldverwerkingstechnieken. Door middel van deze datatransformatie moeten de gecreëerde 3D beelden geschikt gemaakt worden om technische en commerciële gegevens aan toe te kunnen voegen. Dit moet op een dusdanige wijze gebeuren dat dit later geanalyseerd kan worden.

  Het is binnen deze opdracht met name de bedoeling om met deze 3D views in een digitale (web)omgeving intern en extern te kunnen communiceren. Creatieve praktische, technische én commerciële belangen komen in dit project samen.

  Stage vereisten

  In deze functie werk je in teamverband maar kun je je ook prima zelfstandig redden. Je kunt goed vooruit denken en bent altijd op zoek naar de nieuwste technologieën.

  Daarnaast herken je jezelf in de volgende punten:

  • Je zit in de eindfase van je hbo/wo opleiding;
  • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal;
  • Je beschikt over een analytisch vermogen en werkt gestructureerd.

  Wat mag je van SPECTO verwachten:

  • Een leeromgeving waarin we met je samenwerken en je echt onderdeel bent van het SPECTO Team!
  • Flexibiliteit in werktijden en locaties;
  • Een marktconforme stagevergoeding.

  Nu solliciteren

  Vragen of hulp nodig?

  Neem contact op met de onderstaande contactpersoon voor vragen betreft de openstaande vacature of solliciteer meteen en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Ontmoet je toekomstige collega’s

  Zij vertellen je graag over hun mooie vak en hoe het is om bij SPECTO te werken.

  SPECTO in beweging

  SPECTO in beweging

  Proef de sfeer en laat je inspireren. Neem een kijkje op jouw toekomstige werkomgeving.

  Over SPECTO

  Over SPECTO

  Bij ons werken ambachtsmensen met twee rechterhanden en een hoog verantwoordelijkheidsgevoel.